Informatie voor de scholen en groepen over de Avond4daagse in Wolvega

Geachte directie, teamleden en ouderraad,

 

Met trots kondigen wij aan dat  dit jaar voor de  70e keer de Avondvierdaagse in Wolvega wordt georganiseerd. We hopen op uw komst en deelname zodat ook dit jaar weer een geweldig sportief feest wordt.

Het evenement zal plaatsvinden van dinsdag 4 juni tot en met vrijdag 7 juni, in het jaar 2024.

We vragen de scholen om een korte info via de mail avond4daagsewolvega@gmail.com te verstrekken over de school of groep voor bij de binnenkomst van de slotavond.

 

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom hebben we uw hulp nodig. Om ervoor te zorgen dat we voldoende verkeersregelaars hebben, vragen wij elke school personen af te vaardigen als verkeersregelaar. Mocht het aantal verkeersregelaars ontoereikend zijn, zijn wij genoodzaakt om de Avondvierdaagse af te lassen. We willen het u makkelijker maken door ook de mogelijkheid te bieden om slechts één of twee avonden als verkeersregelaar mee te helpen.

Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om tijdig een bericht aan de ouders door te geven, zodat we ook dit jaar voldoende verkeersregelaars kunnen verwelkomen. Belangstellende voor verkeersregelaars kunnen zich opgeven via avond4daagsewolvega@gmail.com of via de link op onze website https://www.avond4daagsewolvega.nl/verkeersregelaars/ . Zij zullen een E-learning programma volgen via de computer, waarbij zij instructies ontvangen. 

We hebben minimaal 25-30 verkeersregelaars nodig tijdens de avond4daagse.  Wij zijn ervan overtuigd dat deze manier samen zal leiden tot veilige avond4daagse.

Aanmelden kan via de nieuwe online inschrijving https://www.avond4daagsewolvega.nl/inschrijvingen/ , ook dit jaar kunt u evt. nog gebruikmaken van het oude systeem die volgend jaar komt te vervallen.

Na aanmelding via onze link op de website . Gelieve het inschrijfgeld bij groep aanmelding over te maken op bankrekeningnummer NL04RABO 037.19.27.374 ten name van FC Wolvega, onder vermelding van uw school. De betaling dient minimaal één week voor aanvang avond4daagse voldaan zijn. Voor scholen/groepen is er een extra inschrijfmoment op woensdag 15 mei tussen 14:00 uur en 17:00 uur in de kantine van sportpark ‘De Molenwiek’.

Het inschrijfgeld bedraagt € 5,50 per persoon voor groepen van minimaal 10 personen, en € 5,75 voor overige deelnemers. Voor één avond bedraagt het inschrijfgeld € 5,00 per persoon.

De medailles kunnen op donderdagavond 8 juni na afloop worden opgehaald in de kantine van FC Wolvega.

Tijdens de Avondvierdaagse vertrekt iedereen elke avond vanaf het sportpark ‘De Molenwiek’ van FC Wolvega. 

De groepen lopen gedurende alle vier dagen in een vaste volgorde deze wordt door de organisatie opgesteld. 

Om de verkeersveiligheid te waarborgen, geeft de Avondvierdaagse commissie het dringende advies om tijdens de wandelingen geen traktaties uit te delen en geen pauzes te houden. We verzoeken u als school zich hieraan te houden. Het is raadzaam om uw leerlingen van een rugzakje te voorzien, zodat er ononderbroken doorgelopen kan worden.

Ouders dienen zelf hun kinderen eventueel van water of fruit te voorzien tijdens de Avondvierdaagse. 

De vernieuwde routes zijn te vinden op onze website voor de 5 km: https://www.avond4daagsewolvega.nl/route-5-km/ en voor de 10 km : https://www.avond4daagsewolvega.nl/route-10-km/

Heeft u interesse om ons te helpen met organiseren? Laat het ons dan weten, want wij waarderen iedere vorm van hulp!

Voor verdere vragen of informatie kunt u contact met ons opnemen via avond4daagsewolvega@gmail.com of via link op onze website https://www.avond4daagsewolvega.nl/contactpersonen/.

Wij hopen op een succesvolle en veilige Avondvierdaagse!

Met vriendelijke groet,

De Avondvierdaagse commissie