Informatie Inschrijven Avond4daagse Wolvega

Ontdek alles wat je moet weten over het inschrijven voor de Avond4daagse in Wolvega! Of je nu individueel wilt deelnemen of als onderdeel van een groep, we hebben alle informatie die je nodig hebt.

Kom op woensdagmiddag 15 mei naar de kantine van FC Wolvega en schrijf je in tussen 14.00 en 17.00 uur.

Vergeet niet dat groepen minimaal uit 10 personen moeten bestaan, inclusief ten minste één leider. Zorg ervoor dat je bij de inschrijving alle benodigde gegevens bij de hand hebt, alsmede voor het hoeveelste jaar men dit jaar aan de KNBLO Avondvierdaagse deelneemt. 

Inschrijven kan tot 15 mei voor alle deelnemers.

Inschrijfformulier voor groepen download hier.

inschrijfformulier individuele loper vind u  hier.

Iedere deelnemer(ster) is, indien hij/zij op de deelnemerslijst voorkomt, bij collectieve verzekering verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid voor de schade toegebracht aan derden. Door deel te nemen onderwerpt men zich aan de bepalingen en voorschriften van de KNBLO en aanwijzingen van algemeen leider, officials en politieautoriteiten. Het is verboden tijdens de wandeltochten mede-wandelaars/sters overlast aan te doen door draagbare radio’s en/of bandrecorders, tenzij deze zijn voorzien van een hoofdtelefoon. Het organisatiecomité behoudt zich het recht voor, inschrijvingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.