Informatie Inschrijven:

Ontdek alles wat je moet weten over het inschrijven voor de Avond4daagse in Wolvega! Of je nu individueel wilt deelnemen of als onderdeel van een groep, we hebben alle informatie die je nodig hebt.

Kom op woensdag 15 mei naar de kantine van FC Wolvega en schrijf je in van 10:30 – 12:00 uur of 14.00 – 17.00 uur.

Het inschrijfformulier voor de Avond4daagse is nu beschikbaar voor de individuele loper en scholen of groepen! Dit is jouw kans om je in te schrijven en deel te nemen aan dit geweldige evenement.

Het formulier is eenvoudig en snel in te vullen. Je hoeft alleen maar de benodigde gegevens in te voeren, zoals je naam en contactinformatie. Vergeet niet om ook aan te geven welke afstand jullie willen lopen: 5/,10 kilometer of 1 avond (slotavond).

De Avond4daagse biedt een fantastische kans om samen met je collega’s, vrienden of klasgenoten actief bezig te zijn. Het is een geweldige manier om gezondheid en teamwork te bevorderen, terwijl je tegelijkertijd plezier hebt!

Vergeet niet dat groepen minimaal uit 10 personen moeten bestaan, exclusief begeleiders (zie onze algemene voorwaarden).

Wacht niet langer en vul vandaag nog het inschrijfformulier in. De deadline nadert snel, dus zorg ervoor dat je op tijd bent. Mis deze kans niet om deel uit te maken van dit spannende evenement. Doe mee aan de Avond4daagse en creëer herinneringen die een leven lang meegaan!

Inschrijven kan tot 15 mei voor alle deelnemers.

Inschrijfformulier individuele loper vind u  hier.

Inschrijven scholen of groepen via ons online inschrijfformulier vind u hier

Iedere deelnemer(ster) is, indien hij/zij op de deelnemerslijst ( startlijst individuele lopers of op deelname lijst bij de scholen of groepen) voorkomt, bij collectieve verzekering verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid voor de schade toegebracht aan derden. Door deel te nemen onderwerpt men zich aan de bepalingen en voorschriften van de KNBLO en aanwijzingen van algemeen leider, officials en politieautoriteiten. Het is verboden tijdens de wandeltochten mede-wandelaars/sters overlast aan te doen door draagbare radio’s en/of bandrecorders, tenzij deze zijn voorzien van een hoofdtelefoon. Het organisatiecomité behoudt zich het recht voor, inschrijvingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.