Informatie Verkeersregelaars

 

 

Wij zoeken vrijwilligers die graag willen worden opgeleid tot verkeersregelaars tijdens de Avondvierdaagse.

Heb jij altijd met veel plezier meegelopen met dit geweldige evenement? Maar misschien zijn je kinderen te groot geworden, of kun je niemand zover krijgen om mee te doen. Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou!

Als verkeersregelaar geniet je niet alleen van het evenement zelf, maar speel je ook een belangrijke rol in de veiligheid van de wandelaars. Je helpt ze veilig oversteken op drukke verkeerslocaties en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt tijdens de Avondvierdaagse.

Wat is jouw taak als verkeersregelaar? Samen met één of meerdere collega’s ben je verantwoordelijk voor het veilig laten oversteken van de wandelaars in Wolvega. Dit kan betekenen dat je bij drukke kruispunten staat, waar veel verkeer langs komt. Het is belangrijk dat je alert bent en goed kunt inschatten wanneer het veilig is om over te steken.

Wat vragen wij van jou? Allereerst vragen we een minimale leeftijd van 18 jaar. Daarnaast dien je minimaal één of meer avonden beschikbaar te zijn tussen 17:30 en 21:45 uur tijdens de Avondvierdaagse. Verder verwachten we dat je bereid bent om een jaarlijks theorie-examen af te leggen, wat thuis gedaan kan worden en maximaal twee uur kost. Ook vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen, wat wij gratis voor jou regelen.

Wat krijg jij ervoor terug? Naast een gezellige week met een leuke ploeg mensen om je heen, is de voldoening die je krijgt van de blije wandelaars het allerbelangrijkste. Samen zetten we een mooi evenement neer en dragen we bij aan de veiligheid van alle deelnemers.

 

Dus waar wacht je nog op? Meld je nu aan als vrijwillige verkeersregelaar tijdens de Avondvierdaagse! Jouw hulp is hard nodig en samen maken we er een geweldig evenement.